Центральний пляж у селі Світязь приводять до ладу
Волинь

Центральний пляж у селі Світязь приводять до ладу

25 червня 2018, 17:32
0
0
Сподобалось?
0

Нові кабінки для переодягання, дерев'яні доріжки до води і навіть пісок - новий. Центральний пляж у селі Світязь приводять до ладу. Попри те, що сезон відпочинку на Шацьких озерах вже стартував, облагородження все ще триває. Робітники працюють в поті чола. Кажуть, робота розпочалась ще взимку, а завершити її планують за тиждень. Про це йдеться в сюжеті 12 каналу.

Центральний пляж поділили на ділянки, кожну з яких закріпили за підприємцем. Вони відповідають за порядок на своїй території - прибирають, косять траву. А от вивіз сміття і обслуговування біотуалетів - це вже морока адміністрації Національного природного парку, яка оплачує ці статті витрат. Приміром, тільки за порядок з біотуалетами за сезон парк віддає 200 тисяч гривень.

Натомість - має можливість заробляти, наприклад на екологічному зборі. 25 гривень за легкове авто та п'ять гривень з людини повинні сплачувати туристи, які в'їжджають на територію Шацького національного природного парку. Відпочивальники кажуть, зміни на пляжі вже помітили. Наступного року на пляжі у селі Світязь планують поставити лежаки. Обіцяють, що туристи зможуть засмагати на них безкоштовно.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися