Ціни на рекламу у Луцьку – найвищі: рекламісти позиватимуться
Волинь

Ціни на рекламу у Луцьку – найвищі: рекламісти позиватимуться

1 березня 2018, 19:03
0
0
Сподобалось?
0

З 1 січня тариф за тимчасове користування місцями, де можна розмістити рекламу зріс на 77 %. Згідно з рішенням виконкому з 1 березня зросте ще на 49 %. Така цінова політика міськради не сприймається рекламістами Луцька. Вчергове вони зустрілися з представниками влади міста, аби обговорити вартість послуги. Про це пише видання «Волинь24».

Керівник рекламного підприємства «Факторія» Світлана Свирида стверджує, що депутати Луцької міської ради запустили механізм знищення рекламного бізнесу. Пані Світлана вважає, що рішення про підвищення вартості реклами на білбордах у Луцьку – прийняли незаконно.

«Як можна маніпулювати свідомістю людей і казати, що гроші з реклами йтимуть на будівництво школи №27? Чому рішення про дорожчання реклами на бордах приймається ввечері 20-го числа, а вже вранці 21-го голосується? Вони просто знищують малий і середній бізнес», - обурюється пані Світлана. 

Також вона порівняла ціни реклами у Луцьку із вартістю реклами в інших містах України. Так, коли максимальна ціна у Черкасах становить 1135 гривень, у Кропивницькому 786, а у Хмельницькому 630 гривень, то у Луцьку, після підвищення вартості, максимальна вартість реклами становить більше 7 тисяч гривень. 

Представниця рекламного підприємства додає, що звернеться в Антимонопольний комітет, в службу експертної оцінки бордів у Луцьку, крім того, напише в адмінсуд та господарський суд, аби досягти справедливості та довести незаконність рішення виконавчого комітету.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися