У доньки Героя з Волині  день народження: привітаймо
Волинь

У доньки Героя з Волині день народження: привітаймо

21 січня 2019, 14:55
0
0
Сподобалось?
0

На Волині триває реалізація проекту «Діти Небесного Легіону».
24 січня свій 15-тий День народження зустріне Діана. Вона є донькою військовослужбовця Збройних Сил України Бохонюка Віталія Григоровича, який був мобілізований у серпні 2014 року, брав участь у бойових діях, під час ротації повернувся додому для проходження лікування і помер 24 березня 2015 року від ішемічної хвороби серця. Отримав звання почесного громадянина Луцького району (посмертно).
Навчається Діана у 9 класі Княгининівського ліцею. Найбільшим захопленням Діани, посеред багатьох інших, є кінний спорт, та у кінному клубі їй ще не щастило побувати, тому це, поки що, лише мрія. Відвідує дівчина гуртки з волейболу, малювання та бісероплетіння
У 2016 році нашій іменинниці пощастило побувати за кордоном – у Данії та Угорщині. А минулого літа відвідала Німеччину та місто Марбург.
Діана має багато друзів. Захоплюється дівчина також силою та витримкою своєї матусі Ольги, каже «моя мама хороша» намагається підтримати її по можливості у скрутну хвилину та допомагає за необхідності усім, чим може. Старший брат іменинниці (має уже 27 років) служив у АТО та отримав там поранення в ногу, досі знаходиться на реабілітації та ходить на милицях.
«Я люблю свою країну. Я мрію, щоб швидше закінчилася війна, щоб усі були живі і здорові,» - ось так розмірковує наша іменинниця.
Щоб допомогти, потрібно звертатися за цими контактами: (050) 973-44-84; (098) 948-14-50.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися