У  двох районів Волині вилучено нелегальний алкоголь і тютюн
Волинь

У двох районів Волині вилучено нелегальний алкоголь і тютюн

20 липня 2018, 15:30
0
1
Сподобалось?
1

В рамках операції «Акциз-2018 на території Маневицького та Володимир-Волинського районів встановлено факти реалізації алкогольних напоїв без придбання ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та зберігання тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, - інформує прес-служба ГУ ДФС в області.

На  початку липня лідери однієї з територіальних громад за допомого програми «Легальний акциз» поінформували про продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів суб’єктами господарської діяльності без придбання відповідних ліцензій.

Працівники  управління контролю за обігом та оподаткування підакцизних виїхали для проведення фактичних перевірок у Маневицькому районі. У  селах  Грузятин та Боровичі вилучили 207 пляшок пива на суму понад 3,3 тис. гривень та 89 пачок сигарет без марок акцизного податку встановленого зразка на суму понад 1,0 тис. гривень.  Підприємливим особам, які допустили ці порушення, нараховано понад 102 тисячі гривень штрафних (фінансових) санкцій.

У Володимир-Волинському районі   вилучили 183 пляшки пива на суму понад 2,3 тис. гривень та 94 пачки сигарет без марок акцизного податку  на суму понад 2,0 тис. гривень. У цьому випадку сума штрафних санкцій -  88,7 тис. гривень.   

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися