У Ківерцях шестеро людей потрапили до лікарні після тернопільських солодощів
Волинь

У Ківерцях шестеро людей потрапили до лікарні після тернопільських солодощів

20 грудня 2014, 22:37
0
0
Сподобалось?
0

Минулого тижня протягом трьох діб за медичною допомогою до  Ківерцівського районного територіального медичного об'єднання госпіталізовано шістьох місцевих мешканців, у тому числі троє дітей, із симптомами гострої кишкової інфекції.

Хворі перебувають на лікуванні з діагнозами «Гастроентероколіт, харчова токсикоінфекція, сальмонельоз». В результаті проведення епідеміологічного розслідування встановлено, що всі хворі пов'язують своє захворювання із вживанням тістечка «Картопелька», придбаного у торгівельному вагончику в Ківерцях, інформує прес-служба Держсанепідслужби у Волинській області.

Виробництво тістечок знаходиться на території Тернопільської області.

З метою встановлення причини виникнення ускладнення епідемічної ситуації у торгівельному вагончику відібрані зразки харчових продуктів, змивів, питної води. Розслідування та лабораторні дослідження тривають.

Як повідомляв «Вісник+К», минулого тижня на Тернопільщині з симптомами харчового отруєння до медиків звернулися 23 людини. Вони також коштували кондитерські вироби місцевого виробника «Шумськ Хліб». Смакували тістечками «Картопелька» та «Рафаело».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися