У Ковелі  обікрали  поліцію
Волинь

У Ковелі обікрали поліцію

12 травня 2019, 21:20
0
0
Сподобалось?
0

У Ковелі зловмисник вкрав металеві решітки з приміщення  для утримання службових собак, що належать Головному управлінню Національної поліції у Волинській області.

Про це йдеться в ухвалі Ковельського міськрайонного суду, -пише Район Ковель.

За даними слідства, наприкінці квітня 2019 року місцевий житель через пошкоджений дах приміщення, що знаходиться у Ковелі на вулиці Незалежності, 156, проник до недіючої споруди для утримання службових собак, звідки таємно викрав 5 металевих решіток, які належать ГУНП у Волинській області.

За  даним фактом 3 травня поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, – карається позбавленням волі на термін від трьох до шести років).

Допитаний свідок повідомив слідству, що візуально знайомий громадянин на велосипеді привіз йому металеву рамку та частину іншої металевої рами, запропонува їх купити. Останній погодився і придбав той метал за 450 гривень, в подальшому зберігав у себе вдома. Цей чоловік своєю заявою добровільно видав працівникам поліції крадені металеві решітки для утримання поліцейських собак.

Розслідування відносно крадія триває.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися