У Ковелі пом’янули  загиблих в Афганістані,  вшанували  живих ветеранів
Волинь

У Ковелі пом’янули загиблих в Афганістані, вшанували живих ветеранів

15 лютого 2019, 16:14
0
0
Сподобалось?
0

У бойових діях за десять років війни в Афганістані взяли участь понад 360 юнаків з Ковеля та Ковельського району. 16 з них віддали найцінніше -  життя, 39 стали інвалідами, -йдеться у повідомленні на сайті Ковельської міської ради.
З нагоди 30-річчя виведення радянських військ з Афганістану у Ковелі  хвилиною мовчання вшанували пам’ять про тих, хто загинув в чужих країнах, виконуючи інтернаціональний обов’язок, та тих, хто поліг на сході нашої держави.
Міський голова Олег Кіндер подякував ковельчанам за пам’ять.
«Через три десятиліття після закінчення тієї неправедної війни ви пам’ятаєте загиблих товаришів, не залишаєте без своєї уваги їх сім'ї. Щиро дякую нашій міськрайонній організації Української Спілки ветеранів Афганістану на чолі з Миколою Савосюком за активну громадянську позицію, за те, що бережете пам’ять про полеглих та активно сприяєте вирішенню проблем своїх побратимів». Посадовці вручили Подяки та матеріальну винагороду афганцям. Усі присутні  поклали вінки та квіти до монумента, на якому викарбувані імена земляків-ковельчан: Юрій Шевченко, Володимир Жук, Олександр Сметюх, Анатолій Глушков, Микола Банджа, Віктор Білинець, Микола Бобрик, Леонід Кулаковський, Анатолій Сахненко, Володимир Хилюк, Ярослав Ткачук, Василь Силюк, Анатолій Півень, Віктор Потапчук, Сергій Оксенюк, Олег Матіжев.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися