У Ковелі відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО землякові
Волинь

У Ковелі відкрили меморіальну дошку загиблому в АТО землякові

12 квітня 2018, 15:15
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні (12 квітня) у Ковелі на фасаді ЗОШ №5 відкрили меморіальну дошку на честь загиблого в АТО випускника - Олексія Тарасюка, -повідомляє прес-служба міської ради. 
Народився Олексій у Ковелі. Після школи здобув спеціальність фельдшера у медичному коледжі. Був одружений, виховував донечку. У нього було звичайне мирне життя, поки в нього не увірвалась війна. 9 квітня 2014 року його було мобілізовано до лав Збройних сил України на посаду фельдшера у 51-шу ОМБр Сухопутних військ ЗС України. А в серпні Олексія не стало. Він загинув у бою поблизу Іловайська (Донецька обл.).
За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені в захисті державного суверенітету, Олексій Тарасюк нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).
Право відкрити меморіальну дошку надали бойовим товаришам, які теж пройшли чимало випробувань війною. Представники духовенства  освятили меморіальний знак. Присутні поклали  квіти.
Заступник міського голови Ігор Прокопів поспілкувався з мамою Олексія Тарасюка Надією. Він висловив їй співчуття, подякуваав за сина та пообіцяв, що  влада  і надалі підтримуватиме родину


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися