Фото Управління патрульної поліції Волинської області
Волинь

У Ковелі запустили патрульну поліцію

4 лютого 2018, 14:44
0
0
Сподобалось?
0

У Ковелі 3 лютого відбулось відкриття відділу патрульної служби. Його очолив 34-річний майор поліції Тарас Михалко, який працював старшим інспектором з особливих доручень УПП у Волинській області. Особовий склад підрозділу нараховує понад 80 поліцейських, набір до патрульної поліції Ковеля триває. Патрульні нестимуть службу на автомобілях-гібридах «Мітсубісі». Щозміни на службу заступатимуть 5-6 екіпажів.

В урочистостях з нагоди відкриття відділу взяли участь заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький.

Присутні виконали Державний гімн України і вшанували хвилиною мовчання полеглих за волю та мирне небо України. Представники духовенства освятили службові автомобілі патрульних. Музичний супровід здійснював військовий оркестр прикордонного загону з Луцька.
Після офіціозу охочі могли сфотографуватися з полісменами, покататись у службових автомобілях, приміряти елементи спецодягу. Найменші учасники заходу отримали кульки та сувеніри.

Відділ патрульної поліції Ковеля знаходиться за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності, 156. Телефон чергової служби: (03352)-61-695.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися