У Ковельському МТМО встановили  новітнє обладнання
Волинь

У Ковельському МТМО встановили новітнє обладнання

22 жовтня 2018, 09:51
0
0
Сподобалось?
0

У Ковельському міськрайонному територіальному медичному об’єднанні встановили рентген-ангіографічну систему вартістю у понад 600 тисяч доларів. Про це повідомляє прес-служба ОДА.

У рамках реалізації Субпроекту Світового банку «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» в центральній районній лікарні Ковельського МТМО встановлено рентген-ангіографічна система  Infinix-i Core+ INFX-8000V/G3, Canon (Toshiba). Вона дозволить  своєчасно діагностувати  серцево-судинної і судинно-мозкової патології,  за короткий проміжок часу визначити  локалізацію та обрати правильний метод подальшого лікування.

Присутній на відкритті відділення  заступник міністра охорони здоров’я Олександр Лінчевський зауважив: « Приємно, що Волинь розвивається. Але лікуватиме людей не ця залізяка, а медики. А лікарі у вас хороші. Не було б цього колективу – не було б сенсу у цьому апараті».

Як свідчать статистичні дані, основна частка усіх смертей, зафіксованих в Ковельському районі, припадає на хвороби системи кровообігу, які в загальній структурі смертності займають понад 77%.  Щороку кількість хворих, які потребують ангіографії та коронарографії,  в межах 600 осіб, в тому числі пацієнтів з ураженням серця – 400 чоловік,  нервової системи – 30 чоловік,  периферичних судин – 150 чоловік,  нирок – 45 чоловік. Очікуване завантаження ангіографа– 720-840 чоловік у рік.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися