У Луцькому педагогічному коледжі створено  інноваційний клас
Волинь

У Луцькому педагогічному коледжі створено інноваційний клас

6 лютого 2019, 16:10
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькому педагогічному коледжі створено інноваційну навчально-тренінгову лабораторію «Нова українська школа». ЇЇ завдання -якісна підготовка вчителів Нової української школи, -повідомляє прес-служба ОДА.

Навчальний простір лабораторії складається з таких осередків: навчально-пізнавальної діяльності, мистецького, ігрового, відпочинку та дозвілля, спортивного, господарського, осередку викладача, а також змінні тематичні центри (фліп-чарти, стенди, магнітно-крейдова та коркова дошка).

Окрім того, лабораторія обладнана сучасними технічними засобами навчання, серед яких: інтерактивна панель – єдиний прилад, що поєднує в собі функції проектора, дошки, комп’ютера, планшета та телевізора; ноутбук викладача; планшети для студентів; модуль для зберігання та заряджання персональних пристроїв студентів; Wi-Fi роутер; багатофункціональний пристрій; документ-камера, що об’єднує в собі можливості кодоскопа, відеокамери, сканера, мікроскопа, веб-камери.

На облаштування кабінету витрачено 300 тис. грн освітньої субвенції, 232 тис. грн коштів обласного бюджету та 207 тис. грн коштів спеціального фонду коледжу.

Новостворена інноваційна навчально-тренінгова лабораторія «Нова українська школа» стане методичним осередком для проведення майстер-класів, семінарів-практикумів з педагогічними та науково-педагогічними працівниками закладів вищої та загальної середньої освіти.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися