У Луцькому зоопарку діти учасників АТО посадять овочевий город
Волинь

У Луцькому зоопарку діти учасників АТО посадять овочевий город

18 травня 2018, 17:10
0
0
Сподобалось?
0

20 травня компанія Syngenta в Україні за підтримки Луцької міської ради запрошує мешканців та гостей міста  до спільної висадки  овочевого городу в рамках соціально-освітнього проекту «ОгоРодина». Назва ініціативи походить від слів «родина» і «городина». З давніх часів вважалося, що родина, яка шанувала працю на землі, завжди мала гарний врожай і запашний хліб на обідньому столі. Тому проект акцентує увагу на важливості взаємозв’язку екології, сільського господарства і аграрного бізнесу.

Отож, компанія Syngenta в Україні закупила інвентар, насіння та розсаду, а у зоопарку визначили територію для посадки городу. До участі в проекті відібрали 35 сімей учасників АТО, які влітку доглядатимуть за висадженими рослинами. Варто зазначити, що діти, які візьмуть участь у проекті, впродовж літа  відвідуватимуть Луцький зоопарк безплатно.

Проект передбачає висадку овочевого городу, творчий майстер-клас, ігри та розваги для дітей. «ОгоРодина» створює простір, що надихає на радість спілкування з природою, навчає отримувати  задоволення від роботи на землі. А найголовніше – цікаво і корисно провести час у колі рідних у єднанні з природою в межах міста.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися