У Луцьку ДАІ просить позбавити перевізника ліцензії
Волинь

У Луцьку ДАІ просить позбавити перевізника ліцензії

12 червня 2014, 11:27
0
0
Сподобалось?
0

В Україні з настанням літа і періоду відпусток розпочалася профілактична операція на пасажирському транспорті «Автобус 2014». Вона триває з 27 травня до 20 червня.

На Волині найбільша кількість перевізників сконцентрована у Луцьку. Як розповів начальник Луцького відділу ДАІ Віктор Главічка, їх перевірили уже понад сотню, тобто більше половини. Державтоінспектори безпосередньо контролюють вихід машин на рейси. Оглянуто понад 500 автобусів, у тому числі 17 транспортних засобів, якими перевозять дітей. 15 машин державтоінспектори «відбракували» через різні несправності. За цей же період зафіксували 86 випадків порушень правил дорожнього руху водіями автобусів. Правоохоронці видали власникам автотранспорту 64 приписи на сунення недоліків. Також, за словами Віктора Главічки, на одного з перевізників складено подання на позбавлення ліцензії за систематичні порушення.

Після закінчення операції усі виявлені факти порушень систематизують, а звіт відправлять у Луцьку міську раду. Він слугуватиме додатковим фактором оцінки під час проведення тендерів на надання послуг з пасажирських перевезень.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися