У Луцьку фінал акції «Серце до серця»
Волинь

У Луцьку фінал акції «Серце до серця»

21 квітня 2018, 20:55
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку 22 квітня на площі перед розважальним центром "Промінь" відбудеться фінал акції «Серце до серця», -повідомляє  Волинь Post  з посиланням на організаторів.
В  усіх регіонах України у період з 2 до 22 квітня 2018 року відбувалася  ХІІІ Всеукраїнська благодійна акція ВБФ «Серце до серця» – «Почуй світ!», головною метою якої є збір коштів для дітей з вадами слуху.

За попередні роки діяльності фонду обласним дитячим лікарням було передано медичне обладнання на загальну суму майже  32 мільйони  грн.

Захід у Луцьку  відбудеться з метою збору коштів для купівлі медичного обладнання в Волинську обласну дитячу клінічну лікарню для дітей з вадами слуху. Початок фіналу акції - о 13:00 на площі перед "Променем".

У програмії: з 13:00-19:00 – мистецька площа (малюнки крейдою з дітьми, художня зона: малюнки гуаш фарби, майстер клас: вирізання аплікації з паперу, біотату: хна/гуаш/аква-грим);
містечко добрих сердець (аукціон+виставка дитячих робіт, продаж малюнків);
майстер-клас від Патрульної поліції міста Луцька для дітей, про безпеку і профорієнтацію спільно з ТМ "Дмитрук"
18:00 – танцювальний флешмоб від фітнес-клубу "FitCurves";
20:00 – світлодіодне шоу;
17:00-21:00 – виступи гурту "Шанс Musiс" та Сергія Скулинця, гурту "Internal Melodic Sad Core", гурту "West Wind" та виступи духових оркестрів та однією з кращих танцювальних шкіл "Stylez Studio" на сцені РЦ "Промінь".Під час заходу найактивніших учасників нагородять призами.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися