У Луцьку мізкували над здорожчанням вартості проїзду у маршрутних таксі
Волинь

У Луцьку мізкували над здорожчанням вартості проїзду у маршрутних таксі

12 лютого 2015, 23:54
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку за участі заступника міського голови Тараса Яковлева відбувся «круглий столом» з перевізники міста Луцька. Якраз останні й ініціювали зустріч. Тариф на проїзд у Луцьку востаннє підвищували у травні минулого року. Тоді при вартості пального 13 гривень 90 копійок за літр, погодили вартість проїзду у маршрутках на рівні 2 гривень 50 копійок, а на чотирьох маршрутах – 3 гривні рівно. Менше ніж за рік середня ціна на дизпаливо виросла майже до 19 гривень. Але за нинішнього курсу долара це ще не межа. Уже найближчим часом слід очікувати чергового подорожчання до 21-22 гривень за літр палива.

В. о. голови Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України Сергій Луговий зазначив, що це питання підняття вартості тарифів на міських маршрутках вивчалося досконально. Більше того, він подякував перевізникам за розуміння проблем, що склалися у державі, адже, мовляв, нині вони працюють без прибутків.

Відповідно до нових пропозицій перевізників, вартість проїзду в усіх без виключення маршрутних таксі міста зросте до 3 гривень. Також вони просять хоча б на 50 копійок підняти вартість проїзду для дітей. Нині тариф становить 1 гривню.

Пропозиції, які були висловлені під час громадських слухань, будуть враховані при підготовці проекту рішення на засідання виконавчого комітету.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися