У Луцьку на бізнес-форумі презентують інвестиційні проекти і привабливість Волині
Волинь

У Луцьку на бізнес-форумі презентують інвестиційні проекти і привабливість Волині

21 вересня 2018, 16:53
0
0
Сподобалось?
0

Більше семи сотень людей з різних куточків країни та світу беруть  участь у Міжнародному  інвестиційному  бізнес-форум «Волинь-Інвест 2018», що сьогодні, 21 вересня, розпочався у Луцьку.  Про це повідомляє прес-служба ОДА.

 Основним завданням форуму є презентація інвестиційної привабливості Волині, а також пошук реальних інвесторів для майбутніх проектів та нових ринків збуту місцевої продукції сільського та лісового господарства.

Голова ОДА  Олександр Савченко відзначив, що  земля- це спільне багатство українців, яке приваблює  закордонних інвесторів. Відзначив він потужні підприємства області такі,  як «Nestle», «КОМО», «WOG», «Тигрес», «Кроноспан», «Modern-Expo», «Кромберг енд Шуберт». Усі вони принесли величезні інвестиції в регіон.

« Луцьк активно співпрацює з корпорацією НЕФКО, Європейським інвестиційним банком, Європейським банком реконструкції та розвитку у напрямках розвитку інфраструктури, модернізації тепло-та водопостачання.  Лише за цими напрямками у 2018 році та у найближчі три роки буде залучено більше 30 мільйонів євро , -поінформував  секретар міської ради, виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт.

До Луцька завітали чимало державних посадовців. Всі вони відзначили потужний інвестиційний потенціал Волині, особливо як прикордонної області.

Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна зазначила, що  інвестори бояться інвестувати в Україну через поганий захист прав власності. Саме тому цього року  відбулися серйозні зміни у системі нагляду та контролю: значний обсяг повноважень передали органам місцевого самоврядування. Як результат, Україна піднялася у рейтингу відкритості інформації.

Бізнес-форум  на Волині передбачає насичену програму, що складається з трьох тематичних дискусійних платформ:«зеленої економіки», енергетичної ефективності, нової промисловості, логістики, створення та функціонування індустріальних парків і логістичних центрів;  розвитку сільського та лісового господарства;  туризму, культурної, науково-освітньої співпраці.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися