У Луцьку нагородили чоловіка, який затримав двох озброєних убивць
Волинь

У Луцьку нагородили чоловіка, який затримав двох озброєних убивць

30 жовтня 2014, 11:37
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно на території одного з Луцьких підприємств жінка виявила труп свого 61-річного батька, який працював там охоронцем. Затримати вбивць допоміг небайдужий лучанин, який кинувся їх переслідувати та утримував до приїзду правоохоронців. Убивцями виявилися батько і син - мешканці Ківерцівського району.

Нагородження героя відбулося у присутності усього особового складу Луцького МВС УМВС України у Волинській області. Вручивши подяку і грошову премію відважному лучанину Михайлові Гаврилову, керівник луцького міськвідділу міліції полковник Ігор Муковоз запропонував йому поповнити лави правоохоронців.

Михайло Гаврилов скромно розповів, як вирвався з рук бандитів, які спочатку напали на нього із ножем, а потім кинулися втікати. Молодий хлопець, переслідуючи та затримуючи вбивць, не думав про те, що ризикував не тільки своїм здоров'ям, а й життям.

- Після слів «делай его» в руках зловмисників я побачив ніж. Усе життя в якусь мить пробігло перед очима. Перше, що спало на думку, - і я теж тут залишуся лежати бездиханним. Але коли людина потрапляє в таку непросту ситуацію, то в ній відкриваються якісь неймовірі сили і можливості. В той момент таке сталося і зі мною, - розповів Михайло міліцейській прес-службі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися