У Луцьку під час акції присвяченій річниці розстрілам майданівців ледь не побилися автомайданівці і самооборонці
Волинь

У Луцьку під час акції присвяченій річниці розстрілам майданівців ледь не побилися автомайданівці і самооборонці

19 лютого 2015, 20:17
0
0
Сподобалось?
0

У приміщені Волинської обласної державної адміністрації активісти двох громадських організацій, які ще рік тому стояли поруч на Майдані, виясняли стосунки, а дехто із них намагався силою довести свою правоту.

Сьогодні, у річницю розстрілів активістів Євромайдану, у Луцьку представники громадського середовища Луцька влаштували мітинг під стінами Волинської ОДА.
Як пише ВолиньPost, коли активісти намагались потрапити у будівлю, у холі на них чекали люди, одягнені в жилетки з написом «Автомайдан Волині». Невідомо, хто кому перешкоджав зайти до будівлі і хто розпочав штовханину.
Представники двох організацій вигукували в сторону один одного заклики не бути провокаторами і не «безчинствувати», як це робили у свій час «тітушки», а деякі активісти почали розмахувати руками і погрожувати. Міліціонери, які знаходились поряд, втрутились у конфлікт і розборонили сторони, що конфліктували.
Мітингарям вдалося зайти до голови Волинської облдержадміністрації Володимира Гунчика і поспілкуватись з ним. Люди вигукували губернатору звинувачення у тому, що він привів невідомих людей, щоб ті захистили його від народу.
Гунчик спростував це і заявив, що не знає людей, які стояли за його спиною, і він не має жодного відношення до людей у жилетках з написом «Автомайдан Волині».
Люди, які назвали себе представниками «Автомайдану Волині» заявили, що це «самооборонівці» не впускали їх до Гунчика. Адже «автомайданівці» теж хотіли поспілкуватися з губернатором.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися