У Луцьку планують запровадити безготівкову оплату за проїзд
Волинь

У Луцьку планують запровадити безготівкову оплату за проїзд

5 вересня 2018, 11:20
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку затвердили програму автоматизованої системи оплати проїзду та обліку пасажирів в громадському транспорті, яку планують впровадити до кінця 2019 року.

Про це йшлося сьогодні , 5 вересня, під час засідання виконкому Луцькради.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов повідомив, що на зараз  у транспорті розраховуються  за проїзд лише готівкою. Тому міська рада не має точних даних щодо кількості перевезених пасажирів, у тому числі  пільговиків.

«Нова система  дасть можливість порахувати пасажирів, пільговиків, полегшить роботу водія, бо йому не потрібно буде давати здачу, планувати рейси відповідно до кількості пасажирів на тих чи інших маршрутах.», -зазначив Степанов.

За його словами, заплатити за проїзд можна буде як спеціальними картами,які видаватимуть пільговикам, так і банківськими. Картки можна буде поповнити через термінал.

«Валідатори коштують від 1 до 2 тисяч євро. Плануємо їх встановлювати і на комунальний транспорт, і на транспорт приватних перевізників. Проїзних, як таких, не буде. На впровадження автоматизованої системи витратять 48,5 мільйона гривень, із них лише 6 мільйонів з бюджету міста.  Усі перевізники, а у нас їх є 8, висловили готовність до впровадження цієї системи», - розповів Володимир Степанов.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися