У Луцьку поранили авторитета Аслана, одна людина загинула
Волинь

У Луцьку поранили авторитета Аслана, одна людина загинула

5 листопада 2018, 17:31
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у післяобідню пору на вулиці Набережній у Луцьку у кафе, що знаходиться на території автомийки відбулося силове протистояння двох озброєних груп – з кожної сторони було приблизно по 7-8 представників. Під час сутички у хід пішли вогнепальна та холодна зброя. Про те, що було гаряче, свідчать кульові отвори у вітрині кафе, також поблизу території на вулиці можна було поміити пістолетні гільзи. Коли все скінчилося, обидві сторони конфлікту повважали за краще утекти з місця події, залишивши лише двох поранених та одного убитого.

Як повідомив начальник поліції Волині Петро Шпига, від вогнепального поранення загинув житель Любомльського району. Авто останнього на іноземній реєстрації залишилося на стоянці на території мийки.

Начальник слідчого управління ГУНП у Волинський області Олександр Климовський розповів, що двох поранених доставили до лікарні. Один з чоловіків дістав кулю, а інший удар ножем. Серед потерпілих луцький підприємець і кримінальний авторитет Аслан. За словами Климовського, один із поранених перебуває у реанімації, стан іншого нормальний.

Нині поліція Волині вивчає доступне відео із камер спостереження й проводить заходи із затримання озброєних зловмисників, які брали участь у кримінальній розбірці.

Злочинці втекли на автомобілях Volkswagen Touareg, Audi та Skoda. Ймовірно перестрілка продовжувалася й на вулиці, ті, хто був у кафе, посилали кулі навздогін тим, хто, ймовірно, й ініціював силове протистояння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися