У Луцьку представники НЕФКО інспектували впровадження енергозберігаючих проектів
Волинь

У Луцьку представники НЕФКО інспектували впровадження енергозберігаючих проектів

28 серпня 2018, 16:48
0
0
Сподобалось?
0

До Луцька завітали  представники Північної  екологічної фінансової корпорацієї (НЕФКО), аби  ознайомитися з результатами впровадження енергозберігаючих проектів, що здійснювалися за кошти НЕФКО. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

23 травня було укладено грантову угоду на 1,3 млн євро та кредитні угоди на 5 млн євро. Завдяки цьому проекту вдасться термомодернізувати близько 40 бюджетних установ, зокрема, це школи, дитячі садочки, заклади естетичного виховання тощо.

Керуючий директор НЕФКО Магнус Рістедт зауважив, що він високо оцінив співпрацю з Луцьком. За його словами, усі проекти гарно впроваджуються, проблем не було.

Він наголосив, що НЕФКО — 3 — це великий проект, який охоплює 40 будівель. Завдяки попереднім меншим проектам місто Луцьк уже набуло досвіду, як це все робити.

 Керівники міськради і представники НЕФКО оглянули об'єкти, де впроваджувалися енергозберігаючі заходи за фінансової підтримки Північної екологічної фінансової корпорації. Зокрема, побували у ДНЗ № 4, 13, 27, гімнізії № 21 імені Михайла Кравчука та комунальному підприємстві “Луцькводоканал”.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися