У Луцьку  презентували книгу про Миколу Голованя
Волинь

У Луцьку презентували книгу про Миколу Голованя

26 березня 2019, 11:48
0
0
Сподобалось?
0

Біографічна книга «З вами буде говорити скульптор» про відомого сучасного українського скульптора Миколу Голованя, який створив власний будинок у Луцьку як шедевр архітектури і скульптури. Презентував книгу автор Володимир Павлік, -повідомляє Район Луцьк.

Це четверта  книга Володимира Павліка- знаного на Волині як   керівника Міжнародного проекту культурно-професійних обмінів, представника Європейського центру правової співпраці (м. Страсбург), члена Національної спілки журналістів України.

 Перша була присвячена туризму і називалася “Покличте нас у турпохід”. Друга розповідає про різні форми рекреаційної активності і зветься "Рекреація. Моделі активного відпочинку". Третя "Овації або Замальовки з натяком...”

На презентації книги «З вами буде говорити скульптор» були присутні головний герой книги з родиною та друзями, колеги автора і скульптора, журналісти . Впродовж вечора було багато спілкування, спогадів, слів вдячності та роздумів.

Під час зустрічі усі охочі могли придбати книгу Володимира Павліка «З вами буде говорити скульптор» та отримати автографи від автора і головного героя книги. Усі виручені від продажу книги кошти були передані скульптору для створення нових шедеврів.

Книгу видано за сприяння торгово-розважального центру «ПортCity».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися