У Луцьку продають різдвяно-новорічні сувеніри, щоб зібрати гроші на лікування дитині
Волинь

У Луцьку продають різдвяно-новорічні сувеніри, щоб зібрати гроші на лікування дитині

18 грудня 2018, 18:08
0
3
Сподобалось?
3

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва (проспект Волі, 2) відкрилася благодійна виставка-ярмарок. Як розповіла працівниця книгозбірні Любов Фрадинська її проводять задля збору коштів на лікування важко хворого 12-річного хлопчика з Луцька Вадима Мучака. У хлопчика діагностували м’язову дистрофія Дюшена. Останнім часом хвороба почала прогресувати й поводитися агресивно. Нині Вадим не може ходити. Жити повноцінно з такою недугою можливо, але щомісяця потрібно приймати курс ліків вартістю 4 тисячі євро. Якось допомогти хлопчику вирішили студенти кафедри образотворчого мистецтва СНУ ім. Лесі Українки на чолі з викладачем Галиною Вахрамєєвою та вихованці очолюваної нею студії дитячої творчості «Етно-Студії». Вони підготували виготовлені власноруч сувеніри на різдвяно-новорічну тематику, які можна придбати на виставці-ярмарку. Тут і малюнки, і роботи з сіна й соломи, різноманітні новорічні іграшки, обереги, ляльки-мотанки, декоративні речі домашнього вжитку.

Організатори виставки, яка діятиме до 18 січня 2019 року запрошують усіх завітати у Волинську обласну бібліотеку для юнацтва, аби оглянути та придбати оригінальні різдвяно-новорічні сувеніри.

Також долучитися до збору коштів можна, перерахувавши гроші на картку мами хлопчика Мучак Наталії Миколаївни у ПриватБанку 5168 7573 7085 8567. Телефон мами: (099) 291 26 69.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися