У Луцьку пропонують зробити платний проїзд пенсіонерам у час пік
Волинь

У Луцьку пропонують зробити платний проїзд пенсіонерам у час пік

26 травня 2018, 16:00
0
0
Сподобалось?
0

Платити пенсіонери за проїзд повинні зранку і в обід,- так вважає Владислав Стицай, який зареєстрував електронну петицію до Луцької міської ради.

Чоловік переконаний, що це дозволить покращити комфорт студентів та людей, які працюють і, добираючись на навчання чи роботу, сідають у переповнений громадський транспорт, – пишуть Волинські новини.

«Доброго дня, шановне панство Луцька. Хотілося б звернутися до наших депутатів із пропозицією зробити платний проїзд у тролейбусах для пенсіонерів у години пік (ранок і обід): ранок 7:00 – 9:30, обід 12:30 – 14:30.

Саме в ці моменти їздить дуже багато пенсіонерів, які перешкоджають проїзду студентам і людям до роботи. Платний проїзд зменшить кількість пенсіонерів в ці години і дозволить більш комфортно прибувати до пункту призначення усім пасажирам», – вважає автор електронної петиції.

Зауважимо, що під перицією вже підписалося понад 90 людей, а це більше  31% від необхідної кількості у 300 голосів, щоб міськрада взяла звернення до розгляду. Збір підписів триватиме до кінця травня.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися