У Луцьку співали і збирали гроші для армії
Волинь

У Луцьку співали і збирали гроші для армії

30 вересня 2014, 16:06
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку, з ініціативи заслуженого діяча мистецтв України Віталія Іваницького, відбулася благодійна концертно-громадська акція волинських митців і усіх патріотів Волині на підтримку української армії «Все для перемоги!». Під час заходу у благодійні скриньки збирали кошт волинським бійцям, які воюють на сході України. На концерті виступиои Валерій Маренич, Василь Чепелюк, Михайло Лазука, Адам Горбатюк, Юрій Матвійчук, гурти «Віват», «Терлич» та інші. Безпосередньо під час акції лучани вкинули у скриньки 42 287 гривень 25 доларів США. За ці гроші планують придбати чотири прилади нічного бачення.

Ця акція мала відбутися ще у серпні, але неодноразово переносилася. Та волиняни ще з того часу переказували свої кошти на благодійний рахунок у Волинську обласну організацію Української спілки ветеранів Афганістану. Таким чином було накопичено ще 111 287 гривень. За них придбали спорядження для роти патрульної служби волинської міліції, батальйону «Айдар», роти «Світязь» та волинського батальйону тероборони.

Збір коштів продовжується і надалі. Пожертви можна переказувати у Волинську обласну організацію Української спілки ветеранів Афганістану: розрахунковий рахунок - 26006055500199 в ПАТ «КБ Приватбанк», МФО 303440, код 20129977 з поміткою: «ВСЕ  ДЛЯ  ПЕРЕМОГИ!».

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися