У Луцьку стартував фестиваль лицарів
Волинь

У Луцьку стартував фестиваль лицарів

2 вересня 2018, 17:00
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 2 вересня, у Луцькому замку  стартував другий фестиваль «Середньовічний Лучеськ. Доблесть віків». Рівень цьогорічних змагань «підріс», адже фест кваліфікують як Кубок України. Про це пише Перший.

На фестиваль  прибули лицарі із різних областей України зі своєю групою підтримки, а також лучани та гості міста. Фестиваль є одним із трьох етапів відбору до національної збірної, яка поїде на міжнародні змагання із середньовічного бою.

В  одиночних та масових боях зійдуться лицарі з Києва, Львова, Житомира, Дніпра, Вишгорода, Сум, Рівного, Чернівців, Путивля та Луцька. Поєдинки будуть у номінаціях «меч-меч», «щит-меч». Також будуть командні змагання, де від кожної будкоманди битимуться по 5 та 16 лицарів.

Програма фестивалю не обмежується боями. Для глядачів підготували майстер-класи та атракційні зони. Можна буде послухати виступи гуртів, поласувати їжею, а також сфотографуватися у середньовічному костюмі.

Організував «Середньовічний Лучеськ. Доблесть віків» місцевий клуб «Айна Бера» за підтримки управління промоції та туризму Луцької міської ради та спонсорів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися