У Луцьку стартує соціальний проект «ЕкоЛіто»
Волинь

У Луцьку стартує соціальний проект «ЕкоЛіто»

6 червня 2018, 10:23
0
0
Сподобалось?
0

Кожна свідома людина рано чи пізно замислюється про проблеми екології, існуючі на нашій планеті. Наша Земля у нас одна, і нам на ній ще жити. Тому варто постаратися внести свій маленький внесок в боротьбу за збереження навколишнього середовища. Про це йдеться на сайті міської ради.

Екологічні вироби багаторазового використання, банки з картону - дуже практичні предмети побуту. А якщо їх ще й перетворити на витвір мистецтва, то вони стануть не тільки корисними, а й естетичними.

Впродовж літа, діти вразливих категорій щотижня запрошуватимуться на особливі години спілкування, особливі майстер-класи та уроки знання. ПП Олександр Оришко розмістив у парку Героїм Майдану та Небесного Легіону канатну дорогу «Еколого-туристичу стежину здоров’я», цікавий і захоплюючий різновид спорту і скалелазення. Вона складається з комплексу логічно пов’язаних перешкод різних рівнів складності, що розташовані на певній висоті над землею. Як заохочення учасники майстер-класів зможуть безкоштовно відвідати канатну дорогу.

Відтак, сьогодні, 6 червня 2018 року, о 14:00 у парку Героїв Майдану та небесного Легіону відбудеться презентація соціального проекту «ЕкоЛіто». 

Контактна особа: Ліна Галан, 0332716772, ucccdm@ukr.net


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися