У Луцьку створять Інклюзивно - ресурсний центр Луцької міської ради
Волинь

У Луцьку створять Інклюзивно - ресурсний центр Луцької міської ради

22 червня 2018, 14:23
0
0
Сподобалось?
0

На засіданні постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови депутати підтримали зміни до Статуту комунального закладу “Інклюзивно - ресурсний центр Луцької міської ради”, який знаходитиметься у Будинку вчителя за адресою: вулиця Шевченка, 14. Зараз у приміщенні тривають ремонтні роботи, оголошено конкурс на посаду директора. Створення такого Центру у нашому місті сприятиме забезпеченню дітям з особливими освітніми потребами необхідної психолого-педагогічної підтримки, з урахуванням їх індивідуальних потреб, - інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Як повідомила начальник управління освіти Зіновія Лещенко, оголошено конкурс і на заміщення посади директора школи №27, який відбудеться в управлінні освіти 7 липня 2018 року.

Підтримали депутати постійної комісії і звернення Луцької міської ради до Верховної ради України та народних депутатів від Волинської області, сприянню внесенню змін до Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування”. Йдеться про підтримку осіб з інвалідністю, сприянню їх працевлаштуванню, стимулюванню фізичних осіб-підприємців брати  на роботу осіб з інвалідністю шляхом встановлення розміру ставки єдиного внеску у розмірі 8,41 відсотка бази нарахування єдиного внеску для працюючих осіб з інвалідністю та з метою підтримки підприємницької діяльності. Відтак, громадяни з особливими потребами матимуть більше шансів влаштуватися на роботу, а підприємці матимуть пільгову ставку єдиного внеску.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися