У Луцьку створюється  «Прозорий офіс»
Волинь

У Луцьку створюється «Прозорий офіс»

5 червня 2018, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку створили центр соціальних послуг «Прозорий офіс», що  діятиме в приміщення РАЦСу. Відповідне рішення депутатський корпус Луцькради прийняв на сесії 5 червня, -повідомляє ВолиньPost.

Заклад створюють, аби комплексно вирішувати питання соціального напрямку та надавати повний пакет соцпослуг лучанам в одному приміщенні, з врахуванням потреб людей з обмеженими фізичними можливостями.

Таким чином, планують спрощення процедури отримання послуг у сфері соціальної політики та поліпшення якості їх надання. Окрім того, завданнями центру будуть впровадження автоматизованого документообігу, оперативність у вирішенні питань надання послуг, інформування про вимоги та порядок надання послуг у сфері соціальної політики та власне одержання базового пакету послуг соціального характеру за різними напрямами.

Установа буде постійно діючим робочим органом Луцькради. Тут надаватимуть послуги у сфері соціальної політики департаментом соціальної політики, службою у справах дітей, Луцьким об'єднаним управлінням Пенсійного фонду України Волинської області, Луцьким міським центром зайнятості, управлінням соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Луцька, департаментом сім'ї, молоді та спорту, Луцьким міським відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування у Волинській області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися