У Луцьку відбувся великий боксерський турнір
Волинь

У Луцьку відбувся великий боксерський турнір

5 березня 2015, 18:01
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку відбувся вже третій відкритий обласний турнір з боксу, присвячений пам'яті першого майстра спорту СРСР на Волині з боксу Володимира Каменєва. Змагання проходили у спорткомплексі обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. У турнірі взяли участь 130 молодих боксерів. Серед учасників були представники західних та центральних областей України; змагалися юнаки 2000-2001 років народження та юніори 1996-1999 років народження. Також на турнірі були присутні родичі та близькі Володимира Каменєва. На урочистому відкритті його дружина – Євгенія Іванівна – привітала всіх з початком змагань та побажала учасникам «достойних суперників, достойних перемог, достойних поєдинків».

Переможцями турніру стали Рустам Дзюрбей, Василь Сахнюк, Андрій Кандюра та Дмитро Ульянов, Давид Дудар, Микола Мисковець, Яків Левчик, Юрій Дюрощук, Вадим Пінчук, Володимир Гінайло (усі – КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради») та Олександр Кісільчук (ОШВСМ, КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради»).

Турнір відбувся за підтримки ТМ «Забіяка», яка була головним спонсором змагань. Переможці та призери змагань були нагороджені медалями та дипломами, а також спеціальними призами від торгової марки «Забіяка».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися