У Луцьку відкрили нове відділення «Паспортного сервісу»
Волинь

У Луцьку відкрили нове відділення «Паспортного сервісу»

25 квітня 2018, 20:32
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні, 25 квітня 2018 року, відбулось урочисте відкриття нового відділення паспортного сервісу, що знаходиться у приміщенні торгового центру «Варшавський» на третьому поверсі (вул. Конякіна, 30).

"Сучасне відділення європейського рівня дозволить не тільки суттєво розвантажити ЦНАП, але і спростить видачу закордонних паспортів і внутрішніх ID-карток для лучан, особливо для мешканців 33-го, 40-го районів, адже сервісний центр розміщений на третьому поверсі ТЦ «Варшавський» в густонаселеному районі Луцька за адресою: вул. Конякіна, 30. Новий сервісний центр полегшить і прискорить процес оформлення та видачі документів і зменшить навантаження на працівників. Вже сьогодні люди активно користувалися послугами центру. У новому відділенні створені усі умови для надання якісних та оперативних послуг", - зазначив Григорій Недопад у повіомленні в соцмережі Facebook.

Відтак, нове відділення європейського зразка надаватиме послуги із виготовлення біометричних закордонних паспортів для дорослих і дітей, виготовлення ID-карток, довідок про несудимість та інші види послуг.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися