У Луцьку вперше відбудеться благодійний dj-парад
Волинь

У Луцьку вперше відбудеться благодійний dj-парад

5 березня 2018, 17:16
0
0
Сподобалось?
0

9 березня вперше у Луцьку на Театральному майдані відбудеться благодійний dj-парад «Благофест»,- інформує прес-служба міської ради.

 Щорічно цього дня весь світ відзначає World DJ Day (Всесвітній день Ді-джея), який офіційно заснували в ЮНЕСКО. Масштабні заходи проводять в усьому світі за підтримки відомих ді-джеїв, радіостанцій та музичних каналів, після чого всі зароблені гроші передають на благодійність.

Сьогодні, 5 березня, на прес-конференції організатори та учасники благодійного dj-параду розповіли про усі деталі заходу. Як зазначив директор департаменту сім’ї, молоді та спорту Олексій Веремійчик протягом дня на Театральному майдані міста звучатиме якісна музика від найкращих діджеїв Луцька та Волині. Метою проведення параду є допомога діткам із синдромом Дауна, тому усі кошти, зібрані протягом дня, будуть передані для потреб ВОГО “Даун синдром». Захід відбудеться з 10 години ранку до 22 години вечора. Голова правління ВОГО “Даун-синдром” Олена Мельник подякувала представникам міської влади та небайдужим молодим людям, які допомагають та розуміють проблематику родин, у яких виховуються особливі діти. За її словами, реалізація проектів, спрямованих на покращення життя дітей із синдромом Дауна, потребує значного фінансування.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися