У Луцьку врятували чоловіка, який постраждав у закинутій будівлі
Волинь

У Луцьку врятували чоловіка, який постраждав у закинутій будівлі

26 лютого 2018, 17:18
0
0
Сподобалось?
0

Правоохоронці, медики і бійці пожежно-рятувальної служби спільними зусиллями рятували лучанина, який постраждав у закинутій будівлі поблизу колишнього елеватора.

Про це у Facebook повідомила прес-служба патрульних.

У неділю, 25 лютого, за годину до опівночі, співробітники патрульної поліції отримали інформацію про те, що на вулиці Привокзальній, в районі колишнього елеватора, чути крики про допомогу.

На місці правоохоронці оглянули порожні будівлі, і в одній з них виявили чоловіка, який не міг самостійно рухатись, оскільки був травмований. Він вже ледь міг говорити, оскільки вже близько години лежав на бетонній підлозі і дуже змерз. За словами патрульних, постраждалий впав з двометрової висоти і внаслідок отриманих травм не міг рухати лівою рукою і ногою.

Правоохоронці викликали на місце інциденту рятувальників і медиків, які допомогли витягнути 37-річного потерпілого, зафіксувавши його на ношах, і відвезли чоловіка до травмотологічного відділення.

Постраждалий лучанин заявив правоохоронцям, що гуляв тут з жінкою, яка, мовляв, пішла додому раніше, а він влаштував собі собі «екскурсію» в районі покинутих будівель, де й провалився крізь підлогу. Причиною падіння він назвав власну необережність.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися