У Луцьку вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні
Волинь

У Луцьку вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2018, 18:14
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Луцьку відбулися заходи у пам’ять про Героїв Небесної сотні. Чотири роки тому 18-20 лютого наступила трагічна і кривав розв’язка Революції гідності. Свою ціну заплатила й Волинь. Серед полеглих майданівців: Василь Мойсей, Олександр Бадера, Сергій Байдовський,Едуард Гриневич, Юрій Сидорчук, Іван Тарасюк та Віктор Хомяк. На їх честь на меморіальному комплексі «Вічна Слава» встановлено пам’ятний знак. Під ним покоїться один із Героїв – Василь Мойсей.

Саме на цьому місці й розпочалися жалобні заходи. Священослужителі УПЦ КП на чолі з митрополитом Луцьким і Волинським Михаїлом відслужили панахиду за загиблими.
Потім присутні пройшли громадською ходою до Театрального майдану, де поклали квіти до «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України».

А у Палаці культури міста Луцька відбулася година пам'яті «Герої не вмирають!». Для присутніх свій талант продемонстрували вихованці Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, представники музичних шкіл міста.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися