У Луцьку викрили хабарника- патрульного
Волинь

У Луцьку викрили хабарника- патрульного

25 жовтня 2018, 12:34
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники Служби безпеки України викрили на хабарі старшого інспектора відділу безпеки дорожнього руху Управління патрульної поліції у Волинській області.  Про це інформує прес-служба УСБУ у Волинській області.
Оперативники спецслужби встановили, що капітан поліції вимагав від місцевого підприємця шістдесят тисяч гривень. У таку суму зловмисник «оцінив» нестворення штучних перешкод під час  оформлення дозвільних документів на встановлення вздовж автошляхів рекламних щитів. Оперативники спецслужби задокументували отримання поліцейським частини хабара у розмірі понад шістнадцять тисяч гривень.
Під час санкціонованих слідчих дій за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили протиправно отримані гроші та дозвільні документи, які капітан почав оформлювати після отримання частини неправомірної вигоди.
У межах кримінального провадження розпочатого за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії. Операція з викриття хабарника проводилась спільно з внутрішньою безпекою національної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися