У Луцьку з’явилася нова сміттєсортувальна лінія
Волинь

У Луцьку з’явилася нова сміттєсортувальна лінія

26 вересня 2018, 19:04
0
0
Сподобалось?
0

У Луцьку на вулиці Трункіна завершили будівництво сміттєсортувальної лінії побутових відходів з пакувальними пресами. Про це повідомляє Конкурент з посиланням на Луцьку міську раду.

На будівництво у бюджеті міста на 2018 рік передбачено 6 мільйонів гривень. Вже зроблений майданчик під сміттєсортувальну лінію загальною вартістю  млн 416 тисяч гривень. Окрім цього, придбали та встановили прес для ущільнення відсортованої сировини з перфоратором для ПЕТ-пляшок вартістю 810 тисяч гривень, автомобільні ваги, вартістю 316 тисяч гривень. Під ваги виконали фундаментні роботи, вартістю майже 400 тисяч гривень.

Для того, аби запустити лінію на повну потужність, не вистачає достатньої подачі електроенергії. Також потрібно встановити ангари над лінією з пакувальними пресами і майданчиком для вивантаження твердих побутових відходів. Нині сміттєсортувальна станція працює в тестовому режимі. Виробило та змонтувало лінію підприємство Hammel Ukraina. Будівельні роботи виконав “Луцькспецбуд”.

Станція буде розвантажувати полігон твердих побутових відходів у селі Брище та сортувати суху фракцію ТПВ для подальшої її переробки.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися