Фото Ірини Осіпової
Волинь

У Луцьку забудовник вперше застосував технологію «тітушок»

24 жовтня 2014, 12:26
0
0
Сподобалось?
0

На вечір 22 жовтня у Палаці культури Луцька були заплановані громадські слухання щодо будівництва торгово-офісного центру в дворі житлових будинків по проспекту Відродження, 26, 26а, 26-б, 28, 28а у Луцьку. Їх призначили згідно із рішенням виконкому Луцької міськради від 15.10.2014р. №596-1, за проектом рішення депутата Андрія Осіпова, який зреагував на звернення понад 300 лучан. Це мала бути перша в історії міста спроба вирішити конфлікт між забудовником і мешканцями будинків таким цивілізованим шляхом. Проте вона провалилася через появу на заході... «тітушок».

До міського палацу культури й справді прийшли трохи менше сотні мешканців вищеназваних будинків, які виступають проти забудови на їхніх прибудинкових територіях. Проте у залу набилося й півтора десятка молодих людей, які не є мешканцями цих будинків. Очевидно, що на громадських слуханнях вони «представляли» сторону забудовника, і готові були проголосувати за вигідні йому рішення.

Тож люди обурилися і відмовилися проводити громадські слухання за присутності чужинців. Натомість заступник Луцького міського голови Лариса Соколовська запропонувала провести збори мешканців будинку разом із забудовником безпосередньо на території, безпосередньо біля будинків. Відповідну резолюцію підтримали ті, хто прийшов на громадські слухання.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися