У Луцьку затримали убивць з Вінниччини
Волинь

У Луцьку затримали убивць з Вінниччини

13 березня 2018, 13:48
0
0
Сподобалось?
0

Минулого тижня у Луцьку співробітники карного розшуку затримали 19- та 21-річного жителів селища Вороновиця Вінницького району. Хлопців обґрунтовано підозрюють у розбійному нападі, внаслідок якого загинула людина.

Як повідомляють у ГУНП у Вінницькій області, вечері 15 лютого зловмисники зайшли у будинок пенсіонерки та почали вимагати гроші. На той момент у будинку були 41-річний син господарки та його товариш-одноліток. Отримавши відмову, зчинили бійку. Били потерпілих доти, доки ті не перестали чинити опір. Для товариша сина господарки побої виявилися смертельним. Забравши з будинку гроші та комп’ютер, зловмисники утекли. Літню господарку та її 41-річного сина доставили до реанімаційного відділення лікарні.

За словами затриманих, вони були добре знайомі з сином господарки будинку, і він неодноразово хизувався, що має чималу суму грошей та коштовності. Тож, «підігрівшись» спиртним, пішли «на справу».

Затриманим загрожує до 15 років ув’язнення або довічне ув’язнення. Вінницький міський суд обрав  чоловікам міру запобіжного заходу – тримання під вартою.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися