У понеділок Волинь отримає нового голову облдержадміністрації
Волинь

У понеділок Волинь отримає нового голову облдержадміністрації

20 липня 2014, 08:34
1
0
Сподобалось?
0

Інформація про те, що керівнику Волинської облдержадміністрації Григорію Пустовіту у Адміністрації Президента шукають заміну, давно курсувала у певних колах. Схоже епопея з призначенням нового очільника області добігає кінця. Уже у понеділок у крісло голови Волинської облдержадміністрації сяде Володимир Гунчик. Кабінет Міністрів України затвердив його кандидатуру. Про це у Фейсбук повідомив заступник голови Волинської обласної ради Ігор Гузь.

«Чекаємо офіційного повідомлення на сайті Президента України та представлення нового керманича», - зазначив він.

Також Ігор Гузь припустив, що «тіньовим кардиналом» в області намагається стати екс-голова ОДА за часів Кучми та Януковича Борис Клімчук.

«Я не буду захищати тих, хто сів у кабінети на Київському майдані чотири місяців тому, а це переважно члени «Батьківщини» та «Свободи». Багато було ляпів, багато помилок, неефективності та незлагодженості. Очевидно для більшості волинян нічого суттєвого не змінилося. Але це абсолютно не означає, що область потребує відновлення системи влади Клімчука, відкатів, поборів, хабарництва та тиску на політичних супротивників. Приходу у владні кабінети тих хто вчора був у перших лавах ПР, а вже сьогодні готовий присягнути новообраному Президенту», - написав Ігор Гузь.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Волинянка
    Волинянка

    Скільки можна тільки говорити про корупцію і тіньові схеми попередньої влади. Діє нова влада, тоді де судові процеси? де корупція?????

    20 липня 2014, 20:12
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися