Цуманські лісівники облагородили місцевий сквер
Волинь

Цуманські лісівники облагородили місцевий сквер

22 червня 2018, 12:52
0
0
Сподобалось?
0

Сквер у  смт Цумань Ківерцівського р-ну, поблизу Братського кладовища, оминути увагою не зможе ніхто. Ні місцевий житель, ні гість селища. Не оминули увагою  його і місцеві лісівники, теж мешканці громади – працівники державного підприємства «Цуманське лісове господарство». Тому й взялися за всім потрібну справу, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Днями  сквер  повністю облагородили. Лісівники пообрізали дерева, кущі, викосили  траву. Власними силами виготовили і встановили  дубові лавочки. Попрацювали тут безпосередньо працівники ДП «ЦУманське ЛГ», серед яких – начальник відділу охорони і захисту лісу ДП «Цуманське ЛГ» Микола Фень, інженер з охорони і захисту лісу підприємства Віктор Аршулік, майстри лісу Цуманського, Горинського та Мощаницького лісництв Андрій Гламазда, Володимир Ланюш та Павло Андрощук.

– Ця справа – як гарний приклад, що все можна реалізувати, маючи ініціативу та бажання зробити щось для свого рідного селища, – зазначає Цуманський селищний голова Анатолій Дорошук, у минулому теж лісівник. – Тим більше, що докласти потрібно було більше праці та фізичних зусиль, ніж коштів. Дякую лісівникам, особисто нинішньому керівнику підприємства Юрію Фролову, депутату Цуманської селищної ради  за такі ініціативи. Маємо ще спільні плани. Точно знаю, що й вони будуть реалізовані. З лісівниками так завжди.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися