У Володимирі-Волинському попрощалися із старшим солдатом ЗСУ Василем Крищуком
Волинь

У Володимирі-Волинському попрощалися із старшим солдатом ЗСУ Василем Крищуком

22 серпня 2018, 14:00
0
0
Сподобалось?
0

У Володимирі-Волинському попрощалися із земляком, який загинув  на війні з московськими окупантами, старшим солдатом 14-ої окремої механізованої бригади, членом Володимир-Волинської міської організації ВО «Свобода» Василем Крищуком. Про це повідомляє «ВолиньUA».

 До будинку на Володимира Великого, 1, де мешкав Василь Крищук, друзі і близькі загиблого, однопартійці, військові товариші і побратими, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, голова комбатанського об’єднання «Легіон Свободи» Олег Куцин, голова ВГО «Сокіл» Юрій Черкашин (Чорнота), а також депутати фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді у повному складі, які приїхали провести в останню путь свого Героя-побратима.
У Храмі Віри, Надії, Любові владика Володимир-Волинський і Турійський Матфей разом зі священиками УПЦ КП відслужили  заупокійну молитву. Владика Матфей звернувся з промовою до громади: «Україна втрачає найкращих, найнадійніших, найбезстрашніших. Саме таким був Василь Крищук. Він відслужив, міг залишитися вдома. Він мав для кого залишитись. Присвятити себе сім’ї – це теж жертва. Але він вибрав більшу жертву – служіння Батьківщині. До останнього подиху. І віддав життя за Україну. Будемо молитися, щоб пам’ять про нього не вмирала».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися