У Володимирі-Волинському зенітно-ракетний полк отримав Бойовий прапор
Волинь

У Володимирі-Волинському зенітно-ракетний полк отримав Бойовий прапор

27 серпня 2018, 11:20
0
0
Сподобалось?
0

 У   Володимирі-Волинському  військова частина 2892 урочисто зустрічала  Бойовий прапор. Його  командиру 39-го зенітно-ракетного полку полковнику Костянтину Заіченко у  День Незалежності в Києві вручив начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко. Про це повідомляє ВолодимирMedia.

Захід розпочався з мітингу на стройовому  плацу, де командир частини привітав військовослужбовців із цією визначною подією, зазначивши: «Прапор є символом честі, доблесті, слави і продовження бойових традицій Збройних Сил України.  Під ним ми з вами будемо служити народу, оберігати його мир та спокій та стояти на сторожі інтересів держави. ».

   Преосвященний Матфей, єпископ Володимир-Волинський і Турійський відслужив молебень та здійснив обряд освячення Бойового прапора. З нагоди 27-ї річниці Незалежності України  командир Заіченко вручив військовослужбовцям почесні нагороди та відзнаки за участь у бойових діях, серед яких – президентські. А також чимало з них отримали військові звання.

Особовий склад частини  пройшов урочистим маршем, вперше крокуючи під Бойовим прапором частини.  Вже зараз військові  розпочинають підготовку до виходу у зону ООС.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися