У Волинській ОДА працюють над створенням нового сайту
Волинь

У Волинській ОДА працюють над створенням нового сайту

30 травня 2018, 12:27
0
0
Сподобалось?
0

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко розкритикував офіційний веб-сайт ОДА. Тому наразі в ОДА працюють над створенням нової версії офіційного веб-сайту головного виконавчого органу влади в області. Таке завдання поставив голова облдержадміністрації Олександр Савченко, який також озвучив й терміни. Тож запуску сайту відбудеться на початку липня 2018 року, - повідомляє відділ інформаційної політики.

Відтак, Олександр Савченко відзначив шквал критики з боку громадськості щодо роботи діючого сайту облдержадміністрації та ряд звернень, які надходять до нього через соціальну мережу Facebook. Основні зауваження – надзвичайно повільна робота ресурсу та незадовільне інформаційне наповнення. Тому голова облдержадміністрації доручив негайно приступити до розробки нового веб-сайту обласної державної адміністрації.

Слід додати, що проблема необхідності нової версії офіційного веб-сайту постала давно, адже саме цей ресурс забезпечує відкритість у діяльності органу виконавчої влади в області. Як свідчать результати моніторингу Державного комітету телебачення та радіомовлення України щодо інформаційного наповнення офіційних веб-сайтів органів виконавчої влади у другому півріччі 2017 року, сайт Волинської облдержадміністрації посідає 24 місце серед усіх областей у рейтингу прозорості, повноти та доступності.

Тож у новому ресурсі врахують усі недоліки, як з технічної, так і з функціональної сторони, аби максимально полегшити доступ користувачам. Окрім цього, новий сайт міститиме і версію для людей з вадами зору.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися