У волинянина вилучили боєприпаси
Волинь

У волинянина вилучили боєприпаси

30 березня 2018, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

Три гранати "РГД-5" і два запали до них вилучили  поліцейські в співпраці із співробітниками Служби безпеки України та військової прокуратури у 24-річного жителя міста Любомль. Боєприпаси чоловік зберігав за місцем проживання, -інформує прес-служба ГУНП в області.

Гранати знайшли у будинку волинянина під час проведення санкціонованого обшуку в рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне зберігання зброї та боєприпасів. До проведення обшуку задіяли службову собаку прикордонників. На місце пригоди прибули співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області, які вилучили дані предмети та забезпечили їх транспортування до кімнати зберігання вибухових матеріалів. Досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває.

Упродовж квітня  триватиме місячник добровільної здачі зброї. Громадяни, які добровільно звернуться до поліції з метою здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів і спеціальних засобів, що зберігаються ними незаконно, звільняються від кримінальної відповідальності.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися