В Устилузі спробували згуртувати ОТГ за допомогою гри
Волинь

В Устилузі спробували згуртувати ОТГ за допомогою гри

4 липня 2018, 12:00
0
0
Сподобалось?
0

В об’єднаних громадах Волині вдаються до нових формах діалогів із мешканцями ОТГ, щоб згрутувати їх докупи. Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Над тим, як зробити  громаду живим організмом, у якому усі працюються для досягнення спільних цілей та завдань нещодавно працювали в Устилузькій ОТГ. Власне, тут відбулася гра «Світ громад», а ініціатором інтерактивного навчання став Волинський Інститут Права. 

Завдяки Михайлу Войтовичу – ментору та співрозробнику гри учасники вчились будувати діалог, чути та бачити потреби один одного, формували команди та разом досягати визначеного сценарію розвитку громади. 

Гра «Світ громад» покликана у вільній формі та з заданими умовами навчатися домовлятися, об’єднуватися для досягнення загальної мети та особистих цілей, а для громади - це інноваційна та нова практика, – навчатись граючись!

В ході заходу учасники побачили безліч прикладів необхідності двосторонньої комунікації влади з мешканцями для розбудови привабливої громади. Відчули на собі моменти довіри та перестороги, стали творцями власного добробуту та «жертвами» обставин. «Все, як у житті» - коментують гравці.

Зауважимо, що цей захід відбувся в межах реалізації проекту «Запровадження ефективних майданчиків комунікації влади та громади», що реалізується ГО «Волинський Інститут Права» за підтримки Програми «U-LEAD з Європою». Програма «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися