Вчора у пожежах загинули троє волинян
Волинь

Вчора у пожежах загинули троє волинян

29 січня 2018, 11:25
0
0
Сподобалось?
0

Вчора у ранкову пору на Волині виникло дві пожежі у приватних житлових будинках, які закінчилися трагічно для їх господарів.

Приблизно о 07:25 загорілася дерев’яна хата у селі Перемиль Горохівськго району. Через 13 хвилин після виклику на місці вже працювали пожежні команди з Берестечка та села Сенкевичівка. На боротьбу з вогнем пішло майже дві години. На місці події виявлено тіло 60-річної власниці будинку.

О восьмій ранку у селі Пнівне Камінь-Каширського району також трапилася пожежа у дерев’яному житловому будинку. Жертвами вогню стали 43-річний чоловік та 47-річна жінка. Імовірно, лихо трапилося через куріння у ліжку.

В  УДСНС  у Волинській області закликають громадян дотримуватися вимог пожежної безпеки у побуті, бути пильними при використанні відкритого вогню, не курити у ліжку. Крім того, слідкувати за протипожежним станом приладів опалення, електрообігрівачів. Щоб уникнути загоряння від теплового впливу, не перегрівайте надмірно опалювальні прилади та не розташовуйте поблизу них ліжка, меблі, дрова або інші займисті речі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися