Вдруге у Луцьку Всеукраїнський фестиваль  «Оберіг»
Волинь

Вдруге у Луцьку Всеукраїнський фестиваль «Оберіг»

2 листопада 2018, 18:18
0
0
Сподобалось?
0

На Волині вже вдруге відбувається відновлений з ініціативи фракції ВО «Свобода» у Волинській обласній раді Всеукраїнський фестиваль авторської пісні та співаної поезії «Оберіг-2018». Про це пише сайт облради.

 За словами голови Оргкомітету, першого заступника голови облради  Олександра Пирожика, його відродження організатори присвятили 100-річчю Української революції та новітнім героям – Небесній сотні, бійцям російсько-української війни. Пріоритети залишаються ті ж самі, що і торік, під час першого фестивалю: виручені від концертів кошти будуть спрямовані на потреби бійців 14-ї ОМБр, що постійно дислокується у Володимирі-Волинському.

Пісенна програма фестивалю відкрилася 1 листопада виїзним концертом у Володимирі-Волинському. Це пошанування одного з зачинателів «Оберегу», митця Сергія Шишкіна.

Наступний виїзний концерт «Оберегу» відбувся 2 листопада в місті Ковелі. Заключний Гала-концерт фестивалю відбудеться суботнього 3 листопада в Палаці культури міста Луцька.

У  конкурсі - понад 40 учасників, є серед них  і гурти. Щодо географії, – практично вся Західна і Центральна Україна, є виконавці з Дніпропетровщини, Донбасу та Запоріжжя.

 На думку члена журі Володимира Смотрителя, сьогодні в Україні навряд чи знайдеться ще один такий фестиваль, ідеологія якого була б настільки співзвучною з ідеологією українського націоналіста та боротьби української Нації.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися