Від сьогодні на Волині розпочався місячник безпечного використання природного газу в побуті
Волинь

Від сьогодні на Волині розпочався місячник безпечного використання природного газу в побуті

15 березня 2018, 20:06
0
0
Сподобалось?
0

Упродовж місяця спеціалісти газорозподільної компанії  проведуть лекції та тематичні уроки  для учнів загальноосвітніх навчальних закладів у містах і районах Волині. Розкажуть про базові знання з правил газової безпеки, які у майбутньому можуть врятувати їхні життя та життя близьких. Для кращого засвоєння інформації, газовики вручать школярам тематичні ілюстровані листівки. 

"Такі заходи проводимо щороку, бо розуміємо, що обізнана, поінформована людина збереже своє життя та рідних і близьких. Головна мета цих інформаційно-роз’яснювальних заходів - ознайомити споживачів природного газу з вимогами правил безпечного користування побутовими газовими приладами. Основною  причиною нещасних випадків є самовільна заміна газових приладів та недотримання вимог безпеки під час їх експлуатації, втручання в систему димових та вентиляційних каналів" - розповідає директор технічний  ПАТ "Волиньгаз" Павло Козюк. 

Фахівці ПАТ "Волиньгаз" працюватимуть із клієнтами також під час планово-технічного обслуговування газового обладнання в будинках. Окрім інформаційної роботи планують провести огляд газових приладів та виявляти випадки експлуатації аварійного газового обладнання. 

Посилання на промо-матеріали з правилами безпечного користування газу в побуті 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися