Відгомін новоріччя: сільського голову на Волині судитимуть за ялинковий хабар
Волинь

Відгомін новоріччя: сільського голову на Волині судитимуть за ялинковий хабар

22 березня 2019, 16:40
0
0
Сподобалось?
0

Голову однієї з сільських рад Старовижівського району судитимуть за   одержання неправомірної вигоди та службове підроблення. Прокуратура Волинської області затвердила і скерувала до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні, -повідомляє прес-служба відомства.

Керівника  громади затримали 3 січня 2019 року під час одержання 6 тис. грн. - другого траншу неправомірної вигоди (перший транш – теж 6 тис. грн. - посадовець одержав ще торік  у грудні).

За 12 тис. грн. сільський голова, всупереч вимог законодавства, без рішення виконавчого комітету сільської ради, надав приватному підприємцю усний дозвіл на зрізування на території сільради кількох сотень сосен задля їх подальшої реалізації.

Для прикриття незаконних дій він видав завідомо неправдиву довідку щодо законності заготовлення зелених насаджень, яку скріпив підписом та печаткою сільської ради.

Посадовця обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст. 368 та ч.1 ст. 366 КК України, і невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися