Відійшов у вічність почесний громадянин Волині
Волинь

Відійшов у вічність почесний громадянин Волині

12 травня 2018, 15:15
0
0
Сподобалось?
0

На 93-му році життя не стало почесного волинянина професора трьох волинських університетів, керівника Спілки «Мости дружби в Україну», кавалера найвищої нагороди Німеччини - Великого Федерального Хреста за заслуги, кавалера ордена України "За заслуги" ІІІ ступеня  Карла Германа Крога, -повідомляє прес-служба Луцької міської ради.

Громадянин Німеччини пан Карл Герман Крог завжди в серці мав частинку України. Саме за його сприяння відбувалися зустрічі ветеранів війни України та Німеччини, надходила гуманітарна допомога медичним закладам  міста і області. За ініціативи керівника Спілки «Мости дружби в Україну» реалізовувалися спільні проекти у галузі освіти і науки, культури і мистецтва, охорони здоров’я, молоді та спорту.

У 1998 році Карл Герман Крог організував перше стажування волинських студентів в установах, банках та на підприємствах краю Ліппе. За його активного сприяння вдалося налагодити побратимські відносини між краєм Ліппе та містом Луцьк і уклали  Угоду про партнерство 6 вересня 2015 року. А у Ковелі збудовано пам’ятник, єдиний в Європі, усім жертвам другої світової війни.  

Державною нагородою України – орденом «За заслуги» III ступеня пана Крога відзначено за вагомий особистий внесок у зміцнення міжнародного авторитету української держави, популяризацію її історичної спадщини і сучасних надбань та з нагоди 24-ї річниці незалежності України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися